Nettside byrå siden 2009

Ny nettside? Vi har lang erfaring med å lage nettsider og har vunnet over 150 priser for vårt arbeid

NettsideHvordan jobber vi?

Vi lager skreddersydde nettsider som kombinerer teknisk og visuelt håndverk. Vi fokuserer på å lage brukervennlige nettsider uten at estetikken lider og håndterer alt fra design av nettsider til utvikling. Uansett om du vil lage en ny nettside, få pris på hjemmeside eller oppdatere eksisterende design eller funksjonalitet, gir vi deg en løsning som passer dine behov og budsjett.

Ny nettside

Prosess

1. Strategi og innsikt

Vi holder en workshop der vi jobber tett med deg for å forstå din virksomhet, definere målgrupper, og analysere markedet og konkurrentene. Dette gir oss grunnlaget for å planlegge en effektiv brukeropplevelse (UX).

2. SEO

Vi gjør en grundig SEO-analyse hvor vi identifiserer relevante søkeord som vi så går videre med når vi strukturerer alle sider.

3. Sitemap og innholdsarkitektur

Vi utvikler en logisk sidestruktur som støtter kundereisen, slik at brukerne enkelt finner det de leter etter.

4. Design og innhold

Design og innhold går hånd i hånd. Før vi starter med design går vi gjennom eksisterende innhold og lager eventuelt nytt innhold.

5. Utvikling

Vi utvikler nettsiden og setter opp et brukervennlig CMS for alle nettredaktører. Les mer om hvordan vi jobber med Craft CMS her.

6. Implementering av innhold

Vi bistår med å legge inn alt innhold i Craft CMS. Dette sikrer en optimal design og brukeropplevelse.

7. Lansering

Vi tar hånd om hele lanseringsprosessen for å sikre at nettsiden din går live uten problemer. Fra testing og kvalitetssikring til implementering og oppfølging, sørger vi for at alt fungerer optimalt fra første dag.

8. Drift og support

Etter lansering hjelper vi deg med support og videreutvikling. Vi tilbyr support 365 dager i året, 24/7, slik at du kan føle deg trygg og alltid være i drift.

Hvorfor jobbe med oss?Alt du trenger. Ett byrå.

Din nettside er hjertet blant dine digitale kanaler, og den må fungere. Lenge. Som ett fullservice digitalbyrå leverer design, teknologi og digital markedsføring – alt du trenger, samlet hos ett byrå. Med lang erfaring i bransjen vet vi at din vekst er vår høyeste prioritet, og dette krever både kreativitet og struktur.

Du jobber direkte med de som er involvert i prosjektet ditt, noe som gir raskere prosesser, lavere faktura og ingen misforståelser. Alle i Good Morning på seniornivå og har tverrfaglige ferdigheter, noe som gir oss den nødvendige tryggheten til å gi deg de beste rådene.

Vi hjelper deg gjerne i gang med ditt neste prosjekt

Kontakt Eirik

Eirik Fjellaksel

Daglig leder

Nettside vi har laget