NRC Group - Nettsider som skinner

Vi har levert nye, omfattende og spreke nettsider til NRC Group ASA, et av Nordens ledende infrastrukturselskap.

Nettside
Infrastruktur
B2B
NRC Group, 2022 Besøk nettsiden

NRC GroupOm prosjektet

Historiefortelling og inspirasjon har vært stikkord i alle ledd når vi har laget nye nettsider for det børsnoterte selskapet NRC Group. Oppdraget bestod i nettsider som kommuniserer både på selskapsnivå og i de fire ulike landene kunden opererer i. Vi har derfor bygget et Craft CMS som styrer fire nettsider på fire språk. Nå kan vi stolt vise fram resultatet

"Vi fikk akkurat det vi ønsket med Good Morning Naug, en side som kunne fortelle alle de gode historiene på en inspirerende måte, og ikke minst en side skilte seg mer ut. Samarbeidet gikk utmerket i løpet av hele perioden."

Lene Engebretsen, kommunikasjonsdirektør i NRC Group ASA

Historiefortelling og inspirasjon har vært nøkkelelementer i hver fase av utviklingen av de nye nettstedene for det børsnoterte selskapet, NRC Group.

Som vanlig når vi skal utvikle nettsider, bruker vi Craft CMS. Det er fleksibelt, raskt og robust. Dessuten er det en plattform som vi erfarer at også kundene våre synes er enkel å bruke når de selv tar over. Er du nysgjerrig på Craft, forklarer vi mer her.

Toppseksjon av for forsiden som viser verdenen til NRC Group.

For å opprettholde den allerede eksisterende visuelle identiteten og merkevaregjenkjenningen gjennom hele nettsiden har vi brukt formen og vinklene til logotypen i grafiske elementer og moduler i designet.

Vi hjelper deg gjerne i gang med ditt neste prosjekt

Kontakt Eirik

Eirik Fjellaksel

Daglig leder