Om oss

Vi hjelper merkevarer med design, teknologi og markedsføring på digitale plattformer.

Utmerkelser

Awwwards - Site of the day

FWA - Site of the day

Andre priser

Hvorfor jobbe med oss?

4 gode grunner

Fullservice digitalbyrå

Vi leverer design, teknologi og digital markedsføring – alt du trenger, samlet hos ett byrå.

Vekst

Med lang erfaring i bransjen vet vi at din vekst er vår høyeste prioritet. Dette krever både kreativitet og struktur.

Effektivitet

Du jobber direkte med de som er involvert i prosjektet ditt. Dette gir raskere prosesser, lavere faktura og ingen misforståelser.

Kompetanse og erfaring

Alle i Good Morning er på seniornivå og har tverrfaglige ferdigheter. Det gir oss den nødvendige tryggheten til å gi deg de beste rådene.

Vår historie

Eirik og tre venner grunnla Good Morning i 2009, med fokus på design og utvikling av kampanjesider, nettsider og apper.

I løpet av de neste ni årene mottok de over 150 priser, inkludert gull i både nasjonale og internasjonale konkurranser. De vant flere "Site of the Day" fra Awwwards og FWA, og satte en rekord i Norge som fortsatt står i dag.

I 2019 utvidet de sine tjenester ved å fusjonere med Naug & Venner, et anerkjent reklamebyrå i Oslo.

I 2023 besluttet Eirik og tre av de ansatte å vende tilbake til sine røtter, og reetablerte Good Morning som et digitalbyrå.

Hva er viktig for oss

Godt håndverk

Alt vi lager skal oppleves enkelt og intuitivt, uten at estetikken lider. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape visuelle opplevelser, uansett plattform eller kanal.

Det skal fungere. Lenge

Når vi utvikler en nettside, app eller annen digital tjeneste, kan du være trygg på at du får en langsiktig løsning. Dette begynner allerede i planleggingsfasen og fortsetter med drift og support etter lansering.

Kundereise

Kundene dine søker informasjon eller ønsker å kjøpe noe. Vi brenner for lage digitale økosystem som guider dem fra første kontaktpunkt til konvertering.

Nye teknologier

Vi elsker nye teknologier som AI og WEB3. Vi gjør dette for å ligge i forkant, slik at våre kunder raskt kan omfavne dem.