Vi har lang erfaring med startups, mellomstore og børsnoterte selskaper. Her er kunder vi jobber med i dag:

CARE Norge styrker kvinner og jenter i 12 land, med fokus på økonomisk uavhengighet, likestilling og rettigheter, samtidig som det gir rask humanitær hjelp og langsiktige fattigdomsløsninger. Vi startet som deres digitale byrå i 2022, arvet deres eksisterende nettside, og hjelper nå med videreutvikling og support.

DEFA er et norsk teknologiselskap grunnlagt i 1946, og spesialiserer seg på elbil-lading, elektrisk forvarming og smarte løsninger for å øke effektivitet og bærekraft. Vi har jobbet med DEFA i flere år, både på app, nettside og digitale tjenester.

Gnist tilbyr profesjonelle, helhetlige trenings- og helsetjenester, med fokus på kundetilfredshet og individualisert omsorg. Vi har designet og utviklet nettsiden deres, inkludert nettbutikk for medlemskap og PT.

"For Gnist har Good Morning vært den perfekte samarbeidspartner for å designe og utvikle vår nye nettside. Samarbeidet har vært sømløst, og resultatet er en mer informativ og brukervennlig side. I tillegg synes vi designet er moderne, friskt og innbydende. Nettsiden er bygget med Craft CMS, og det er vi veldig fornøyde med. Craft er intuitivt, fleksibelt og gjør det enkelt for oss å lage og administrere innhold."

Siw Børli, Administrerende direktør

Heim er en koselig norsk gastropub, som tilbyr en hjemmekoselig opplevelse med et bredt utvalg av øl og rustikke retter, og streber etter å sette nye standarder innen kjederestaurantvirksomhet i Norge. Vi opprettet nettsiden for noen år siden og bistår dem jevnlig med oppdateringer og støtte.

Testimonial

Good Morning has been responsible for developing new websites for Heim. Our wish was to prioritize user-friendliness, speed, the latest technology, and relevant information for customers. Both we and our guests are very pleased with the result.

Carl-Martin Rønningen, Marketing Director

Landsforeningen Ungdom og Fritid ble etablert i 1978 og forkjemper ungdomsstyrking i Norge gjennom klubber og hus, med fokus på inkluderende, positiv utvikling og fritidsaktiviteter. Vi har hjulpet kunden med å lage deres nye digitale plattform, som samler og viser aktiviteter for ungdom.

LNU, en paraplyorganisasjon for 102 norske barne- og ungdomsorganisasjoner, tar til orde for ungdomsinteresser, gir kompetanseutvikling og forvalter støtteordninger for å fremme ungdomsengasjement og utvikling. Vi har laget plattformene Trygg og Bærekraft for LNU, med fokus på ungdomssikkerhet og bærekraft.

Testimonial

Vi er utrolig glade for det flotte resultatet vi har fått til sammen med Good Morning for å lage en digital guide for å hjelpe alle barn og unge i frivilligheten!

Cecilie Prebensen, Prosjekteier

Nortek designer, utvikler og produserer akustiske undervannssensorer som brukes til å måle bevegelse i vårt marine miljø. Vi overtok deres gamle nettsider, omstrukturerte dem, redesignet dem og implementerte dem i det eksisterende CMS. Du kan besøke deres nye nettside på nortekgroup.com.

"Since partnering with Good Morning as our digital agency in 2022, we've experienced a remarkable journey in transforming our online presence. Their team has skillfully handled a range of projects, including the enhancement of UX, creative redesign, and comprehensive redevelopment of our website. Our ongoing collaboration with Good Morning continues to excite us and we eagerly anticipate exploring new heights of our brand's digital potential."

Enrika Ramonaite, Marketing Manager

Nordvik er Norges raskest voksende eiendomsmeglerkjede og har i dag 35 meglerkontorer med totalt rundt 375 ansatte. I tillegg har Nordvik eget oppgjørskontor, regnskapskontor og franchisegiverselskap.

Vi har jobbet tett med Nordvik siden 2018 og har blant annet laget visuell identitet, nettside, Vitec Megler-integrasjon, app, intranett, og annonsepakker.

Nordens ledende jernbaneinfrastrukturselskap. NRC Group ingeniører og bygger bærekraftige transportløsninger, og leverer egen kompetanse og kompetanse til komplekse prosjekter innen jernbane, bybane og anleggsteknikk. Vi har laget en ny nettside på fire språk og jobber nå med videreutvikling og support.

"Vi fikk akkurat det vi ønsket med Good Morning Naug, en side som kunne fortelle alle de gode historiene på en inspirerende måte, og ikke minst en side skilte seg mer ut. Samarbeidet gikk utmerket i løpet av hele perioden."

Lene Engebretsen, kommunikasjonsdirektør i NRC Group ASA

NRC Kept, et datterselskap av NRC Group, tilbyr miljøvennlig riving, resirkulering og forberedelse til nye byggeprosjekter. Som en utvidelse av den nye nettsiden til NRC Group har vi også laget en versjon for NRC Kept.

Brann- og redningsetaten har som mål å gjøre Oslo til den tryggeste byen i landet mot brann. For dem opprettet vi Branntips, en nasjonal nettside hvor du kan rapportere brannsikkerhetsproblemer til det lokale brannvesenet.

Testimonial

"Vårt mål er at nettsiden over tid skal etablere seg som hovedkanal for bekymringsmeldinger til alle brannvesen i Norge."

Lise Juhl Aalberg, Prosjektansvarlig

For Kulturetaten og Kulturminneforvaltningskontoret i Oslo kommune har vi laget Oppdag Kvadraturen. En digital plattform hvor du kan lære om bydelen som en gang het Christiania, som i dag er det eldste området i Oslo sentrum. Nettsiden ble designet og utviklet i 2019, og vi legger stadig til nye funksjoner for å forbedre brukeropplevelsen.

"Good Morning er meget dyktige og profesjonelle, og leverer til avtalt tid. Vi er veldig fornøyde med resultatet og ser frem til fortsatt samarbeid med Good Morning."

Elisabeth Magnus, Spesialkonsulent Kulturetaten

Skift er et forretningsledet klimainitiativ for å akselerere overgangen til en lavkarbonøkonomi. Vi har samarbeidet med Skift i flere år, og laget deres nettside og et titalls mikrosider.

Summa Equity er et investeringsselskap som fokuserer på virksomheter som bidrar til den grønne omstillingen. Den forvaltede kapitalen er på cirka 40 milliarder norske kroner. For Summa Equity har vi designet og utviklet deres nettside og årsrapporter. Vi samarbeider også tett med Summa om designoppgaver og andre digitale prosjekter.

"Det har vært en utrolig morsom prosess å jobbe med GMN med å videreutvikle det visuelle uttrykket til Summa, og lage vår nye hjemmeside. Teamet til GMN har hele tiden vært veldig åpne, lyttende og mottakelige for våre ønsker og behov, men samtidig utfordret oss og korrigert oss. Vi er veldig stolte og fornøyde med resultatet, og hele prosessen har vært en skikkelig fin periode, med mye engasjement, kreativitet og gjensidig læring."

Hannah Jacobsen, Partner, COO & Head of IR

UNICEF er verdens største barnehjelpsorganisasjon, som jobber for barns rettigheter og fremtid, og takler klima-, sosiale og miljømessige utfordringer. Vi har designet og utviklet Arvetesten, en digital tjeneste hvor du kan legge inn dine personopplysninger og deretter få en oversikt over fordelingen av arven din.

Utility Cloud ble grunnlagt i 2019 og revolusjonerer energibransjen med digitale løsninger for effektivitet og en bærekraftig fremtid, og administrerer 20% av Norges energidata​. Vi har hjulpet Utility Cloud med en ny visuell identitet og en ny nettside.

"Vi valgte Good Morning Naug på grunnlag av flere gode referanseprosjekter. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet, og oppfølgingen underveis har vært utmerket. Det har vært en fantastisk gjeng å samarbeide med!"

Torbjørn Hompland, CEO

Utviklingsfondet er en norsk bistandsorganisasjon som jobber med klimatilpasning og bærekraftig utvikling i 6 land på 3 kontinenter. Vi har samarbeidet med dem i flere år og utviklet både et innsamlingskonsept og en ny nettside.

Tusen takk til GMN som står bak våre nye nettsider og nye profil! Utviklingsfondet har endelig fått den visuelle identiteten og digitale rigg en organisasjon som har jobbet med klimatilpasning og fattigdomsbekjempelse i over 40 år fortjener!

Ann Askim, Leder marked og kommunikasjon

Vitec Megler er en markedsledende leverandør av programvare for eiendomsmeglerbransjen. De er en del av Vitec Software Group, notert på Nasdaq Stockholm-børsen. Vi ble godt kjent med Vitec gjennom arbeidet vi gjorde for Nordvik, og endte opp med å lage ny nettside, illustrasjoner og en animasjonsfilm for Vitec Megler.

Vertikal Helse er en medisinsk kompetansebedrift. Deres visjon er å bidra til et bedre helsefokusert Norge ved å gjøre medisinsk kompetanse tilgjengelig for alle, og få deg raskere tilbake til det du elsker mest. Vi opprettet en ny nettside for Vertikal Helse før de ble kjøpt opp av IF Insurance. I dag jobber vi med støtte og videreutvikling.

Zaptec, en pioner innen avansert EV-lading notert på Oslo Børs, tilbyr innovative, effektive ladere fra Norge til verden. Vi har forbedret deres digitale opplevelse gjennom en ny nettside som balanserer produktfokus og merkevareidentitet.

"I just wanted to say a massive thank you for creating an amazing site for. We’re so pleased with it and it looks fantastic! I can’t express enough how much I appreciate all the hard work, quick responses, and effort put into the project. I’m looking forward to what’s in store for the future."

Rebecca Fry, Web Manager at Zaptec