UtilityCloud - Ny konkurranseevne for nordiske energiselskaper

UtilityCloud er et ungt selskap med lang erfaring fra energibransjen. Vi har vært så heldig å få samarbeide med dem på kommunikasjon, design og nettside.

Nettside
Visuell identitet
B2B
Energi
UtilityCloud, 2022 Besøk nettsiden

UtilityCloudOm prosjektet

Med den visuelle identiteten og nettsiden har vi forsøkt å vise at UtilityCloud er en fleksibel og effektiv plattform, som har en styrke i å integrere forskjellige systemer. Vi får frem dette i et dynamisk og sterkt symbol som illustrerer veldig enkelt sammenslåingen av energimarkedets ulike systemer. Dette er satt sammen med et rent og forståelig design, og en moderne fargepalett som viser at de er seriøse og troverdige.

Nettsiden er en multisite, bygget på Craft CMS.

Vi valgte Good Morning Naug på grunnlag av flere gode referanseprosjekter. Vi er veldig fornøyde med sluttresultatet, og oppfølgingen underveis har vært utmerket. Det har vært en fantastisk gjeng å samarbeide med!

Torbjørn Hompland, CEO

Ikoner brukt på nettstedet som illustrerer sammenslåingen av forskjellige systemer innen energimarkedet.

Et enkelt og rent brukergrensesnitt for å effektivt kommunisere hvorfor UtilityCloud er en fleksibel og effektiv plattform.

Fleksibel, dynamisk og tidsriktig er stikkord som har vært gjennomgående fra identiteten til design av nettsiden. Målet har vært å kommunisere at UtilityCloud er neste generasjons KIS-platform, og at de kommer med en ny konkurransekraft til nordiske energiselskaper.

Vi hjelper deg gjerne i gang med ditt neste prosjekt

Kontakt Eirik

Eirik Fjellaksel

Daglig leder