Kygo Life - Prisvinnende nettside

Kygo Life skulle lanseres som en helt ny merkevare innen klær og elektronikk. Vi hjalp Kyrre med strategi, nettside, interaktiv brand film, reklamefilmer og innhold til sosiale medier.

Nettside
B2C

About the project

Kygolife.com var navet i kampanjen og det var her målgruppen for første gang fikk møte Kyrre som noe annet enn bare en musiker - men som en person som også var opptatt av skandinavisk design og mote.

I tillegg til å vise kolleksjonen på nettsiden, lot vi målgruppen interagere med Kyrres historie gjennom en interaktiv film hvor vi fortalte hvordan Kyrre helt fra han var ung har vært opptatt av godt håndverk. På både desktop og mobil kunne brukeren selv skifte historier ved hjelp av spacebar og slik se Kyrre som ung og Kyrre i dag. Det gav brukeren en bredere og mer spennende fortelling enn en lineær profilfilm ville tillatt oss. Nettsiden er bygget med Craft CMS.

Besøk nettsiden på demolenke her.

Gjør oppmerksom på lang lastetid hvis det er lenge siden noen har vært inne på siden. Det er fordi server er satt opp med dvalemodus med inaktivitet.

Nettsiden ble kåret til Årets Nettstside i 2017 av European Design Award.

Gold

European Design Award

Site of the day

FWA / Awwwards

Gold

Visuelt / MMM / Lovie