SEO analyse

En SEO-analyse er avgjørende for å vite hva som må forbedres. Vi hjelper deg med alt fra on-page til off-page og teknisk SEO analyse.

On page SEO analyse

Vi vurderer alt fra innholdskvalitet og bruk av overskrifter til bildeoptimalisering. Vi analyserer tittel-tagger og meta-beskrivelser for å maksimere synlighet og klikkfrekvens, og ser på hvordan vi kan bruke strukturert data for å hjelpe søkemotorer med å forstå innholdet ditt bedre.

Les mer om prosessen vår når vi jobber med SEO

Off page SEO analyse

I en teknisk SEO-analyse ser vi nærmere på hvem som lenker til nettsiden din og hvilke lenker vi bør skaffe. Vi ønsker lenker fra relevante og autoritative sider. Vi analyserer også brutte lenker og hvordan vi kan skape relevant innhold for målgruppen din, som naturlig tiltrekker seg lenker.

Teknisk SEO analyse

Vi analyserer nettstedet ditt for å sikre at søkeroboter (også kjent som crawlers eller spiders) enkelt kan finne og indeksere innholdet ditt. Vi vurderer sikkerhet, nettsidestruktur, optimalisering av kode, sidehastighet og hvordan vi kan skape en bedre brukeropplevelse.

Les mer om hvordan vi jobber med teknisk seo analyse her.

Ofte stilte spørsmål

En SEO analyse er viktig fordi den identifiserer styrker og svakheter ved din nettside. Dette gir grunnlag for å forbedre synlighet, rangeringer og brukeropplevelse, som igjen kan øke trafikk og konverteringer.

Ja, alle nettsider kan dra nytte av en SEO analyse for å sikre at de er optimalisert for søkemotorene og for å forbedre brukeropplevelsen.

Prisen på en SEO analyse varierer avhengig av omfanget og kompleksiteten av nettsiden. Kontakt oss for et tilpasset tilbud som passer dine behov.

Vi har lang erfaring og ekspertise innen SEO. Vi tilbyr skreddersydde analyser og løsninger som er tilpasset dine behov. Vi fokuserer på kvalitet, grundighet og målbare resultater, og vi jobber tett med deg for å sikre at du oppnår dine mål.

Ønsker dere å rangere høyere i Google og andre søkemotorer?

Kontakt Eirik

Eirik Fjellaksel

Daglig leder