Teknisk SEO optimalisering

Vi hjelper deg med å øke relevant trafikk og rangering med søkemotoroptimalisering

Teknisk SEOHvordan jobber vi?

Teknisk SEO handler om å optimalisere nettsidens tekniske aspekter for søkemotorer. Vi sørger for raskere lastetider, mobilvennlighet, sikkerhet (HTTPS), og korrekt struktur som sitemaps og robots.txt. Ved hjelp av SEO-analyse identifiserer og retter vi tekniske feil som kan påvirke indeksering.

Effektiv teknisk SEO forbedrer rangering og øker nettsidens synlighet. Vi håndterer hele prosessen fra analyse til implementering og optimalisering, og gir deg detaljerte rapporter som viser fremgangen og effekten av våre tiltak.

Les mer om hvordan vi jobber helhetlig med SEO her.

Ofte stilte spørsmål

Teknisk SEO refererer til optimaliseringen av en nettsides infrastruktur for å hjelpe søkemotorer med å krype og indeksere innholdet mer effektivt. Det inkluderer aspekter som nettstedshastighet, mobilvennlighet, URL-struktur og sikkerhet.

Teknisk SEO er viktig fordi det sikrer at søkemotorene kan finne, krype og indeksere innholdet på nettstedet ditt uten problemer. Dette forbedrer nettsidens synlighet i søkeresultatene og kan føre til økt organisk trafikk.

Vi bruker avanserte verktøy og metoder for å utføre en grundig teknisk SEO analyse av nettstedet ditt. Dette inkluderer å identifisere problemer med nettstedshastighet, mobilvennlighet, URL-struktur, indeksering og sikkerhet.

Kostnaden for teknisk SEO varierer avhengig av nettstedets størrelse og kompleksitet, samt spesifikke behov og mål. Vi jobber med deg for å sette opp et budsjett som passer din bedrift.

Resultattiden kan variere, men de fleste bedrifter begynner å se forbedringer i søkemotorrangeringer og trafikk innen få uker til et par måneder etter implementering av tekniske SEO-tiltak. Vi overvåker kontinuerlig ytelsen og justerer strategien for å sikre de beste resultatene.

Vi bruker en rekke verktøy for teknisk SEO, inkludert Google Search Console, SEMrush, Screaming Frog, GTmetrix, og andre, for å sikre at nettstedet ditt er optimalisert for søkemotorer på alle tekniske aspekter.

Ønsker dere å rangere høyere i Google og andre søkemotorer?

Kontakt Eirik

Eirik Fjellaksel

Daglig leder