Søkemotoroptimalisering

Vi hjelper deg med å øke relevant trafikk og rangering med søkemotoroptimalisering

SEOHvorfor er det viktig?

Det er mange fordeler ved å investere i god synlighet på Google og andre søkemotorer.

Den åpenbare fordelen er at det genererer flere besøk til nettsiden din, og du trenger ikke å betale for å denne trafikken.

Men kvaliteten på besøkende som kommer fra et Google-søk er også bedre enn for eksempel fra en annonse. De har jo aktivt søkt etter noe du tilbyr eller kan svare på, og data viser at denne trafikken blir lenger på nettsiden, besøker flere sider og generelt lærer mer om dere som merkevare.

Vår prosess

Søkemotoroptimalisering

1. Briefing

Det starter med møte og dialog med kunden der vi blir bedre kjent og kommer opp med ord og fraser som er viktig å rangere på.

2. SEO-audit

Vi bruker en rekke verktøy for å analysere nøkkelord og nettstedet ditt. Vi ser på søkeord, volum, konkurrenter, vanskelighetsgrad, samt relevante ord og fraser som passer dere som selskap.

Les mer

3. Vi presenterer funnene våre

Vi leverer en konklusjon på hva vi finner i fase 2. Her presenterer vi forbedringer for teknisk SEO, arkitektur, nøkkelord, innhold og hvilke innkommende lenker som ville være verdifulle for dere.

4. Implementering

Når vi er enige om hva som skal prioriteres, hjelper vi med implementering på nettsiden. Noen ganger håndterer vi alt fra A til Å og andre ganger gjør kunden tekstarbeid selv, med oss ​​som veileder dem gjennom prosessen.

5. Rapportering, sporing og optimalisering

Hver måned mottar dere en rapport fra oss som viser status og fremgang. Vi har også med en handlingsplan på justeringer og forbedringer for neste måned.

AI-søkemotorerMåten vi søker på er i endring

Flere søkemotorer, som Perplexity, og snart Google AI Overview, leverer AI-genererte svar der de blant annet kurerer innhold fra nettsidene som ligger øverst i ett normalt søk.

Dette skaper en forsterkende effekt der de som har prioritert SEO over tid får mer synlighet, mens de andre blir enda mer usynlig i søk.

Det er derfor viktigere enn noen gang å lage en strukturert plan for søkemotoroptimalisering.

Ønsker dere å rangere høyere i Google og andre søkemotorer?

Kontakt Eirik

Eirik Fjellaksel

Daglig leder