Digital markedsføring

B2B markedsføring for bedrifter som ønsker å vokse

Digital markedsføringRiktig budskap i riktig kanal

Effektiv annonsering treffer de rette personene i de riktige kanalene. Vi hjelper deg i gang med digital annonsering og viser hvordan dere kan utnytte LinkedIn, Meta og Google til å nå ut med riktig budskap til målgruppen til lavest mulig kostnad.

Hva vi gjør

Digital markedsføring

Meta-annonser

Meta inkluderer Facebook, Instagram, Threads og WhatsApp. Vi bruker både prospecting og retargeting annonser for å konvertere fra kalde og varme målgrupper.

LinkedIn-annonser

Koble deg med beslutningstakere og bransjeprofesjonelle gjennom LinkedIn-annonser. Vår målrettede tilnærming sikrer at annonsene dine når riktig publikum, øker synligheten av merkevaren din og genererer verdifulle B2B-leads.

Google-annonser

Få umiddelbar synlighet og tiltrekk leads med Google Ads-kampanjer. Vi fokuserer på nøkkelordsoptimalisering og strategiske plasseringer i søkeresultater for å øke trafikk og levere resultater.

Landingssider

Hver annonse trenger en optimalisert landingsside. Vi designer og optimaliserer sider for å være i tråd med dine mål, og sikrer en smidig brukeropplevelse og høyere konverteringsfrekvenser fra annonsene dine.

E-postmarkedsføring

Vi hjelper deg med å bygge merkevaren og øke salg gjennom e-postmarkedsføring med verktøy som Mailchimp, Klaviyo og HubSpot. Fra oppsett av kontoer og maler til avanserte flyt og innholdsproduksjon, støtter vi alle dine behov innen e-postmarkedsføring.

Sporing og optimalisering

Sporing og analyse av data er avgjørende for å oppnå gode resultater over tid. Vi overvåker og analyserer kampanjene, og gjør justeringer for å maksimere ROI (avkastning på investering). I tillegg bruker vi forskjellige digitale tjenester for å lage dashboards slik at du hele tiden kan se resultater i forhold til investering.

Flere leads eller mer salg gjennom digital markedsføring?

Kontakt Marcus

Marcus Strömberg

Seniordesigner