Kontakt
Oslo, Norway
59° / 57° N
Follow us
back
back

Good Morning gjør alt fra websider og digitale tjenester/apper via marketingkampanjer med utvikling av strategi, konsept og idé til innholdsproduksjon og performance. Og alltid med håndverk i fokus.

01

Innhold og reklame

Som et ektefødt barn av den digitale revolusjonen, ligger alle typer markedsføring på nett vårt hjerte nær. Og vi optimaliserer løsningene selv. Men selv om vi som oftest har et digital utgangspunkt, har vi også laget den utendørskampanjen med høyest oppmerksomhet i 2018, vunnet to gullmedaljer for en DM, og laget printannonser der det har vært riktig.

02

Nettsider og apper

Takket være våre designere og utviklere sitt kompromissløse fokus på håndverk, har Good Morning blitt et av Norges mest prisbelønte byråer internasjonalt. Vi designer hjemmesider, kampanjesider, tjenester og apper med det samme utgangspunktet hver eneste gang: De skal være de mest brukervennlig og mest engasjerende i sin kategori. Og vi kan tilby dette til lavere pris enn mange andre, takket være vår egen avdeling med utviklere i Georgia.

03

Tjenesteutvikling

Reklame er stadig sjeldnere svaret på forretningsutfordringen. Nye digitale tjenester kan derimot øke salget, skape mer lojale kunder og ikke minst skape økt, opplevd verdi for merkevaren. Vi jobber helhetlig med alt fra strategi, utvikling og testing til lansering og oppfølging. Blant kundene våre finner du alt fra store bedrifter som DNB, Unicef og Circle K til start ups som Goodify, The Human Aspect og Improving Lives.

04

Strategi

Merkevarestrategi. Marketingstrategi. Kommunikasjonsstrategi. Digital strategi. SoMe strategi. Vårt strategiske team har mer enn 70 års erfaring kombinert. Vi kjører enkle og effektive prosesser som blir til strategier det er lett å implementere, i stedet for å ende opp med tunge, kompliserte dokumenter som havner i noen sin skuff.

Våre tjenester

Strategi

Brand strategy
Marketing strategy
Communication strategy
Digital strategy
Social/Content Strategy

Reklame

Creative concepts
Social Media Marketing
Content Marketing
Film, Outdoor, Print, Radio

Design / UX

Websites
Apps
Services
Identity
Graphic design
Illustration
Animation

Teknologi

Creative development
Front-end web development
Back-end development
Wordpress
Craft

Animasjon

2D animation
3D animation

Performance

Analyzing/Optimizing
Google Adwords/Display
Social Ads
Targeting/Retargeting