Kontakt
Oslo, Norway
59° / 57° N
Follow us
back
back
Scandic

A love story

Av og til er det ikke den ene store, men de mange små tingene, som har best effekt. Da Scandic skulle lansere sitt nye hotell på Lillestrøm slo vi ikke på stortromma, men satset på mange små tiltak som skulle sjarmere lokalbefolkningen.

Prosjekt
Byrå: Good Morning
Kunde: Scandic
Prosjekt: Lansering av nytt hotell
År: 2017

Hvordan få lokalbefolkningen til å bli glad i et helt nytt hotell?

Lillestrøm er ikke et sted man normalt reiser til, med mindre man skal på konferanse eller besøke kjente. Derfor var det utrolig viktig for Scandic at folk og bedrifter på Lillestrøm omfavnet det nye hotellet, men det var en utfordring at mange på forhånd følte at bygget var for dominerende i bybildet.

Så i stedet for å lage en stor åpningskampanje, la vi opp til en lang sjarmoffensiv som engasjerte lokalbefolkningen gjennom sosiale medier.

Vi inviterte alle til å sende sine private oppskrifter på kjente norske retter, så vi kunne sette en av dem på restaurantmenyen.

Vi ba også folk nominere lokale helter, så vi kunne kalle opp et møterom etter dem.

To dager før LSK skulle spille sin første cupfinale på årevis, "stjal" vi det forrige trofeet de vant og gjemte det i ett av hotellrommene. Deretter inviterte vi to av spillerne  til "Escape Room Live", en begivenhet sendt live på Facebook hvor de måtte finne trofeet med hjelp fra supporterne.

Og sist men ikke minst laget vi Lillestrøms (og kanskje Norges) største julekalender. Hver dag avdekket vi en luke (vindu) med bilde av et bysbarn som vant opphold på et av Scandics hotell i Norden. Bildene hadde vi tatt 6 måneder før under den legendariske byfesten.

Scandic Lillestrøm julekalender - behind the scene

Scandic Lillestrøm julekalender - behind the scene

Flere jobber

Good Morning

Det trojanske ølet

Jobbannonse forkledd som julegave
Continue reading
Nordvik Eiendomsmegling

Nordvik 2.0

Lanseringen av en helt ny kjede
Continue reading
Mc Donalds

Bacon Clubhouse

Noen fikk aldri nok av reklamen
Continue reading