Kontakt
Oslo, Norway
59° / 57° N
Follow us
back
back
Mspa.no

Bobler til folket

Når man slapper godt av i et boblebad fra Mspa.no, så blir alt annet helt uviktig og hverdagens utfordringer fjerne.

Mspa stillbilde fra reklamefilmer
Prosjekt
Byrå: Good Morning
Kunde: Mspa.no
Prosjekt: Sommerkampanje
År: 2019

Det skjer noe med en gang man kommer opp i et boblebad med 40 deilige varmegrader og musklene blir massert av tusenvis av bobler – man slapper bare så totalt av. Og når man slapper så godt av, så blir alt annet helt uviktig og hverdagens utfordringer fjerne. Dette er innsikten bak tre nye reklamefilmer vi har laget for boblebadleverandøren Mspa.no hvor denne herlige avslapningen ender opp i svært så intime betroelser.

– Mspa.no er allerede Norges mest solgte boblebadmerke med over 50.000 leverte enheter, men så utrolig deilig som det er å sitte i et og med så lave priser, er det ingen tvil om at det fortsatt er et kjempepotensial der ute, sier en entusiastisk Hugo Grimsrud i Mspa.no.

– Hugo kom til oss med spennende produkter, smittende engasjement og et åpent sinn og lurte på hvordan han kunne doble salget. Det er jo en fantastisk oppgave, sier Eldar Skylstad som er strategisk rådgiver i Good Morning.

– Vi fant imidlertid kjapt ut at han allerede hadde gjort det meste riktig, med solide taktiske kampanjer og en god rigg på performance. Det som manglet var det man i gamle dager alltid begynte med, nemlig å bygge merkekjennskap og merkevare. Dermed presenterte vi et konsept for merket som er så pinlig vågalt at det forhåpentligvis vil skape vei i vellinga, selv innenfor et begrenset spredningsbudsjett.

Resultatet ble tre reklamefilmer for sosiale medier:

Sølvsuper og Bjarte Arneson har stått for produksjon og regi.

Mandag

Reklamefilm for Mspa: Mandag

Naboen

Reklamefilm for Mspa: Naboen

Parfymen

Reklamefilm for Mspa: Parfymen

Flere jobber

Scandic Hotels

Arctic Sleep of Norway

Pop-up hotell fikk fart i sosiale medier
Continue reading
Bærekraftpromotørene

En podcast om bærekraft og kommunikasjon

Vår egen podcast
Continue reading
Nordvik Eiendomsmegling

Nordvik 2.0

Lanseringen av en helt ny kjede
Continue reading