Kontakt
Oslo, Norway
59° / 57° N
Follow us
back
back
Kygo Life

Kygo Life

Kygo Life er Kygos livsstilsmerke for klær og elektronikk. Good Morning utviklet alt fra prisbelønt nettside, nettbutikk, reklamefilmer og innhold til sosiale medier i samarbeid med våre venner i Panorama Design som står bak den premierte identiteten.

Prosjekt
Byrå: Good Morning
Kunde: Kygo Life
Prosjekt: Lansering av merkevare
År: 2016

Kygo Life skulle lanseres som et helt nytt varemerke innen klær og elektronikk. Selv om Kygo var kjent, måtte vi klare å lage en ny posisjon som både var troverdig og innovativ i nye bransjer. Gjennom identitetsbygging rundt Kyrres egen driv og forkjærlighet for både skandinavisk design og godt håndverk, ønsket vi å engasjere såvel eksisterende fans som motebevisste unge.

Kygolife.com var navet i kampanjen. Og det var her målgruppen for første gang fikk møte Kyrre som noe annet enn bare musiker - en person som er opptatt av skandinavisk design og mote.

På nettsiden presenterte vi naturligvis kolleksjonen, men vi lot også brukerne bli kjent med Kyrres historie gjennom en interaktiv film. Her fortalte vi hvordan Kyrre har vært opptatt av godt håndverk fra han var helt ung. På både desktop og mobil kunne brukeren selv skifte mellom historier ved hjelp av spacebar, og slik møte den unge og dagens Kyrre. Slik ble fortellingen mer spennende og levende enn det en lineær profilfilm ville gitt oss muligheten til.

The case study film

Kygolife.com

Designet til kygolife.com

Reklamefilm for XXL

Kygo Life commercial for XXL

Reklamefilm for Expert

Kygo Headset Expert

Flere jobber

Orkla Health

Mageuniverset

Det er best å være på lag med magen
Continue reading
Selva Shrimps

Bærekraftige reker

Vi har kunder over hele verden, også i Vietnam
Continue reading