Kontakt
Oslo, Norway
59° / 57° N
Follow us
back
back
Nordvik Eiendomsmegling

Identitet for Nordvik

Ny grafisk identitet som omfatter typografi, farger og bildestil på alt fra nettsider, apper, annonsering og animasjoner til visittkort, brevark, prospekter og brosjyremateriell.

Prosjekt
Byrå: Good Morning
Kunde: Nordvik
Prosjekt: Identitet
År: 2018

Nordvik valgte Good Morning som samarbeidspartner da de våren 2018 bestemte seg for å bryte ut av Partners kjeden og bli en selvstendig eiendomsmeglerkjede. Her presenterer vi den visuelle identiteten.

Les også:
Arbeid: Lanseringen av Nordvik 2.0
Arbeid: Ny app gir prisestimat på et øyeblikk
Arbeid: Nordvik logovignett
Pressemelding: Nordvik valgte Good Morning som ny partner

Klikk for å se filmen

Nordvik Branding

Idé

Vi bygget en grafisk grid ut ifra små prikker som i bunn og grunn er utgangspunktet til griden til ethvert areal. Så tegnet vi en N mellom 3x3 prikker. Dette ble symbolet på det nye navnet, Nordvik. Samtidig lot vi den nedre venstre og øvre høyre delen av N’en bindes sammen - nettopp fordi en eiendomsmegler er bindeleddet mellom selger og kjøper.

Nordvik er en eiendomsmegler i premiumsegmentet, og dette må komme frem i den grafiske profilen. Vi valgte en dyp grønn/blåfarge som hovedfarge sammen med gull til symbolet og andre elementer.

Grid-mønsteret er den røde tråden som binder sammen grafiske og digitale elementer.

For å ikke bare ha mørke flater, laget vi noen lyse teksturer av bl.a. marmor som understreker posisjonen. Disse teksturene kan byttes ut etterhvert for tilpasses stil og trender.

Bildestilen tar utgangspunkt i elegante interiører hvor lyssettingen er blendet, men med naturlig sollys som løfter elementene frem på en bedre måte enn tradisjonelle meglerbilder. Boligene er også filmet i små, elegante filmer hvor vi endrer vinkler i slow motion. På nettsidene ble dette fine elementer for underbygge premiumfølelsen.

Flere jobber

Goodify

Identitet for Goodify

Grunnlaget før vi startet arbeidet med appen
Continue reading
Nordvik Eiendomsmegling

Nordvik logovignett

3D visualisering av logo/profil
Continue reading