Kontakt
Oslo, Norway
59° / 57° N
Follow us
back
back
Greenbird

Greenbird identitet

Greenbird er et ambisiøst norske teknologiselskap som hjelper strømselskaper å få økt konkurransekraft i den digitale og grønne energirevolusjonen. Da hjelper det også å se bra ut.

Prosjekt
Byrå: Good Morning
Kunde: Greenbird
Prosjekt: Visuell identitet
År: 2018

Med navnet Greenbird var det naturlig å beholde både den grønne fargen og fuglen fra den gamle identiteten. Samtidig ønsket vi å gi den nye profilen et mer innovativt, enkelt og innbydende uttrykk. Logoen fremstår moderne, stilren og tidløs, og representerer Greenbirds rolle som et selskap som forenklet kompliserte prosesser. Balansen mellom det solide navnetrekket og den mykere formen til symbolet, skaper et vennlig og balansert uttrykk.

Symbolet er satt sammen av geometriske former og linjer, og de samme prinsippene ble brukt når vi utformet diverse ikoner og andre elementer til profilen.

Farger

Vi valgte å videreføre grønnfargen fra tidligere profil. Fargene er utviklet med utgangspunkt i hovedfargen for å skape harmoni og et helhetlig, rent uttrykk. Nyanser av samme farge gjør også merkevaren mer gjenkjennelig og minneverdig.

Typografi

Fonten er konstruert av enkle geometriske former, og støtter opp under Greenbirds visuelle identitet som er basert på det samme prinsippet.

"
We are thrilled about our new website launch. The new site simplifies access to information for customers, investors, partners and media to better understand Greenbird’s unique approach to systems integration. We believe that this will allow our visitors to have a informative experience as we continue to grow and increase our market presence.
— Thorsten Heller, CEO and Co-Founder in Greenbird Integration Technology

Flere jobber

Nordvik Eiendomsmegling

Identitet for Nordvik

For de som er mer opptatt av bolig enn andre
Continue reading
Nordvik Eiendomsmegling

Nordvik logovignett

3D visualisering av logo/profil
Continue reading