Digitalbyrå som hjelper deg med nettside, kundereise og markedsføring

Hva kan vi som fullservice digitalbyrå bistå med?

Good Morning har mange års erfaring på digitale flater der vi bistår kunder med digital strategi, nettside, applikasjoner, driftsavtale, UX, design, animasjoner, kundereiser, sporing, innhold og digital markedsføring.

En lang liste, vi vet. Men alt henger sammen med alt, og det er viktig å se alle kanaler og plattformer som et digitalt økosystem.

Det er da du som kunde får best "return of investment" på digitale flater.

Fullservice digitalbyrå i Oslo

Good Morning er et lite, men svært erfarent fullservice digitalbyrå i Oslo. Vi har jobbet med startups, mellomstore bedrifter og selskaper på Oslo Børs.

Vi etablerte selskapet i 2010, og har vunnet en rekke priser for jobbene våre.

Les mer om Good Morning her.

Digitalbyrå med spesialkompetanse på nettsider

De fleste kunder kommer til oss fordi de ønsker ny nettside, eller en ny samarbeidspartner som kan bygge videre på det de allerede har.

Og nettsider er noe vi kan. For eksempel Zaptec, hvor vi nylig lanserte deres nye nettside på 12 språk og med en rekke integrasjoner.

Over flere år har vi arbeidet frem en solid metodikk og prosess der vi går fra:

Gjennom en slik prosess sørger vi for at nettsiden ser bra ut, har engasjerende innhold, og en gjennomtenkt kundereise.

Vi tilbyr også drift og supportavtaler etter lansering.

Ta kontakt hvis du ønsker å snakke med oss nettsiden deres.

Digitalbyrå som hjelper deg med digital markedsføring

Det er ingen vits å investere i en ny eller forbedret nettside hvis det ikke er nok folk som besøker den. Eller at de som besøker den er helt utenfor målgruppen din.

Og her er det mye å holde styr på.

Aller først handler det om å kartlegge målgruppen, hva som driver dem, og hvilke plattformer vi kan finne dem på. Alt dette har dere enten kontroll på allerede, hvis ikke kan vi bistå med strategi og workshop for denne fasen.

Deretter må det lages innhold som er nyttig for dem.

En slik prosess er aldri lik, men ofte handler det om å lage innhold til:

  • Nettsiden

  • Nyhetsbrev

  • Sosiale medier

Her er det viktig å tenke på SEO når man lager innhold til nettsiden.

Hvis dere virkelig ønsker å satse, bør dere vurdere podcast og YouTube. I tillegg til å bli en autoritet i deres bransje, skaper det gode mulighet for å hente ut korte klipp som brukes i innholdsmiksen.

I tillegg bør det også være en plan for digital annonsering. Selv jobber vi mye med annonsering til Google, Meta (Facebook, Instagram, WhatsApp) og LinkedIn hvor vi bistår både med produksjon av annonsene og sørger for at de blir sett av riktig målgruppe.

Her samarbeider vi ofte med en freelance tekstforfatter vi kan inkludere hvis dere ønsker det.

Ta kontakt hvis du ønsker å snakke med oss om digital markedsføring.

Digitalbyrå som sporer, samler inn data, analyserer og forbedrer

Når man jobber med både nettsiden og digital markedsføring er det viktig å samle inn data, analysere det og gjøre det om til innsikt slik at man hele tiden kan forbedre sitt digitale økosystem.

Aller først må vi sørge for å legge til pixler på nettsiden fra for eksempel Meta og LinkedIn. Da kan vi nemlig utnytte alle mulighetene på digitale annonser til konvertering og målgruppestyring.

Her er det også viktig å ivareta retningslinjer for GDPR på nettsiden deres slik at dere ikke bryter lover og regler knyttet til personvern.

Deretter handler det om å ha et godt system med tanke på hvilke data som er relevant å måle, både når det kommer til trafikk på nettsiden, men også hvordan annonsene presterer.

Her tråkker dessverre flere feil når de driller seg ned på altfor detaljerte datapunkter, noe som koster både tid og penger.

Vi har gjort dette i så mange år nå, og finner fort ut hva vi ønsker å måle. Deretter handler det om å klare å omsette dette til innsikt slik at vi sammen beslutter kjapt hva slags type innhold det bør lages mer eller mindre av, samt hvilke justeringer vi trenger å gjøre på annonsene.

Ta kontakt hvis du ønsker å snakke med oss om sporing, GDPR, konvertering og dataanalyse.

Se noen av våre jobber

Under ser du noen av våre jobber. Det er nettsider der vi har bidratt med UX, design og utvikling. På noen av kundene bistår vi også innhold og annonsering.

Trenger du hjelp fra et fullservice digitalbyrå?

Selv om vi er et lite spesialisert digitalbyrå, løser vi veldig mange type problemstillinger for kundene våre. Det er fordi vi har lang erfaring og vet veldig ofte hva som er smart å gjøre, samt at vi er raske å implementere.

Du kan enten samarbeide med oss på kun nettside, eller vi kan også bistå med innhold og annonsering.

Ta kontakt med Eirik for en uforpliktende prat.